Eroottiset tarinat nainen saa kyrpää

Isäni katsoi isänsä hetken aikaa ja sen jälkeen tarrasi minusta kiinni vetäen minut suuteluetäisyydelle sanoen; Kuuntele mua, sä oot unelmoinu tästä pitkän aikaa ja noh mä haluan nussia tyttöäni mutta haluan myös että tyttöni saa parasta mahollista nautintoa niin jatka tota mitä teet mulle. Pikkuhousut lähtivät samantien ja toistamiseen näin tuon siististi trimmatun karvakolmion, jonka alapässä sykki klitoris ja kuumuutta huokuva pillu. Uskon, että myös toinen osapuoli oli halunnut unohtaa tapahtuneen mahdollisimman pian. Hetken aikaa

Seksinet sihteeriopisto oulu

hän vain piti minua tiukasti hänen allaan pumpaten jokaisen tipan sisäni. Samalla pyyhkäisin suurimmat spermavanat pillultani ja reisiltäni. Toisella kädellä hän hiroi ja puristeli rintaani samalla kun piti minut voimakkaasti paikallani antaen minulle sen verran liikkumatilaa että voisin antaa lantiolleni vallan lypsä hänet kuiviin sisälleni. Mä siis mulle tuli vaan semmonen olo, et ois hyvä, jos puhuttas pari asiaa selväks, nii sit voitas jatkaa puhtaalta pöydältätai jotain, Jaana aloitti. Hidas työntyminen jatkui ja me molemmat yritimme pitä sen hiljaisena mutta tuo voimakasotteinen mies otti minut vain kunnolla käsittelyynsä ilman minkänlaista katumusta tai mitän muutakaan, vaan puhdasta seksuaalista nautintoa ja kiihkoa. En viellä silloin osannut ajatella asiaa niinkuin nyt jälkeen päin että pappanikin olis minusta ollut kiinnostunut mutta valitsin isäni koska hänellä oli vain sitä jotain, sitä jotain mikä vain saa minut aivan järjettömän kiimaiseksi ja kuumaksi.

Pappani sanoi olevansa lähellä todella lähellä tarkalleen ottaen. Imin isini kullia voimalla ja yritin parhaani tehdä kielelläni että isini nauttisi mahdollisimman paljon melkeinpä yhtä paljon mitä minä nautin nyt kun pappani nussii minua rajusti, samalla hieman kädellän ojentaen minua aktin aikana. Isoisäni koputteli ovelle kysyen olenko jo valmis menemän näyttämän komealta ja kauniilta pariskunnalta. Suudellen yhä uudestaan Jaana työnsi minua kohti vuodesohvaa ja lopulta tyrkkäsi minut istualleen siihen. Kiitos, trickster, täytyy sanoa, että Jaana kiihotti minua ensimmäisestä tapaamisesta lähtien.
Seuraa netistä ilmaiseksi suomi24 chat


Isäni tuntui runkkaavan toisessa pässä hänen murahduksistaan pätellen, olin varma siitä ja pätin itsekkin antaa itselleni sen verran armoa tähän tilanteeseen, pujautin käteni nopeasti housujeni sisälle ja hieroin vimmatusti klitoristani tuntien kiiman saavan vastinetta sormistani, mutta ei samanlaista tyydytystä kuin isäni suusta tai kullista. Otin käsivarsillani kiinni hänen niskastaan ja näytin että olin valmis vastaanottamaan hänet kokonaan. Hän mykistyi samantien katsellen minua pästä varpaisiin. Jäin tuijottamaan noita mahtavia kasseja jotka olivat isommat kuin isälläni ja tuo mahtava varsi joka edessäni vilkkui oli kyllä kieltämättä levossakin jo sellainen että varmana halkeaisin täysin jos päsisi tuollaista patukkaa ottamaan sisäni. Huusin kovaänisesti täydestä kurkustani ja yritin pitä itseni tajuissani etten valahtanut lattialle pä edellä. Siitä huolimatta Jaanan kaltaisen naisen oli mahdotonta piilottaa muotojaan. Muutto ei ollut ongelmallinen, sillä lopulta kaikki tarpeellinen tavara kulki kotipaikkakunnalta pakettiauton tavaratilassa. Valtaisan hyvä tunne valtasi koko kehoni kahden miehen spermat sisälläni oli kuin fantasiani olisi tullut toteen. Pappani vain otti minut tiukemmin syleilyynsä ja jatkoi suudelmiensa kulkua kohti poskiani.