Free seksi pillu täynnä spermaa

free seksi pillu täynnä spermaa

Marja oli laittanut minulle vuoteen valmiiksi kotoa pois muuttaneen tyttärensä huoneeseen. Syytin aluksi Marjan miestä, Ristoa, tästä kaikesta. Ja nyt kun olin tänne uskaltautunut, kävi heti näin häkellyttävä tapaus. Marja oli puhunut jo ties kuinka kauan, kun havahduin äkkiä kuuntelemaan jälleen häntä. Talossa pyöri myös kaksi nuorinta lasta, jotka olivat kuitenkin lähdössä yhdessä jollekin elämysretkelle paikallisiin metsiin. Sain niin aina ihanasti. Luulisin, että nuo alkuaikojen syytökset olivat jotenkin alitajuisia, koska pyrin mielessäni käsittelemän Marjan muuttoa

Adult sex videos thai hieronta seksi

kauemmas. Olin alkanut tuntea Ristossa jotain salaperäistä ja vastustamatonta voimaa, jota hän käytti kaikilla sanattomilla eleillän minuun tavatessamme. Risto nousi ripeästi ylös täyteen pituuteensa. Varoen riisuin pyyhkeen puutolppaan ja laskeuduin paljas selkä ja pylly talolle päin kännettynä puisilta astimilta kylmän lampeen.

free seksi pillu täynnä spermaa

Riston kanssa he tulevat kuitenkin ihan hyvin toimeen ja nämä harmittavat mieheni itsetuntoa koettelevat asiat ovatkin vain olleet tähän saakka hänen ja minun välisiä salaisuuksia. En voi sille mitän, koska minun on pakko ajatella häntä. Metsästäjäni miehinen elin, suoraan sanoen voimakastekoinen kyrpä, sojotti hiukan käyränä yläviistoon ja tukeva varsi oli elinvoimaisten verisuonten verhoama, kuten Riston vahvat kädetkin. Sain kysyttyä arasti, että mitä jos Marja kohta tulisi kotiin. Risto harppoi saappaissaan ja työhaalareissaan minua kohti hymyillen salaperäisesti.


Treffit varatuille raakel liekki porn


Näin sen suoraan hänen silmistän. Marjalle kaikki oli niin luonnollista, ja mitäpä hävettävä hänellä olisikaan miehensä katsellessa. Vähän karkeasti ja rajusti iso mies repi mekkoa yltäni. Mutta eivät he nukkuneetkaan. Lopulta oli siis suostuttava Marjan iloiseen ehdotukseen ja lähdettävä hänen kanssaan lammelle iltauinnille. Heti tunnekuohujen laannuttua tunsin hirvittävä syyllisyyttä tekosistani. Risto oli laittanut viestin, että joku kyläläinen oli kuulemma sairastunut ja tarvitsi Marjan apua. Risto osoittautui ainakin pällisin puolin hyväksi aviomieheksi rakkaalle ystävälleni. Hän näytti isolta kuin jättiläinen, kun katsoin häntä selälläni lattialta. Vielä nuorempana hän tuntui tasaisemmalta maatilan isännältä, joka kiinnitti huomionsa eniten töihinsä ja perheeseensä. Risto ilmoitti pelottavalla mörähdyksellä työntyvänsä minuun. En tietenkän voinut tehdä samoin, koska tunsin Riston kiimaisen tarkkailun joka puolella kehollani jo nytkin. Päsimme onneksi kaikessa kesäillan rauhassa nukkumaan. Aloin saada jälleen orgasmia, kun isäntä nussi takaa niin ahnaasti ja eläimen lailla. Samassa hän meni jo ovesta ulos ja lähti autolla sairasta katsomaan. Mieheni vei minut free seksi pillu täynnä spermaa lomanviettoon kauniin kesäiselle maaseudulle. Tiesin ystäväni arvot ja kodin taustat tällaisissa asioissa, joten avoliitto ei jotenkin hänen tapauksessaan olisi tuntunut luontevalta. Ne painuivat suoraan lantiolleni ja polttivat ohuen kesämekon läpi. Marja on kuitenkin näyttänyt kukoistavan Ristonsa rinnalla viimeisiin vuosiin asti.Tissi pillu kunnon nainti


free seksi pillu täynnä spermaa

Nyt häntä ei kuitenkaan häirinnyt eikä puhuttanut puuttuva ehkäisy sen enempä. Rakas aviomieheni ei ollut minua auttamassa. Ristosta on suoraan sanottuna tullut viimeisessä viidessä vuodessa melko julkea ja estoton sanomisissaan ja tekemisissän. Minusta oli suurenmoista ja niin sanomattoman kiihottavaa olla miehen ohjailtavana ja kokonaan hänen saaliinaan. Suustani karkaili huutoja ja eläimellisiä parkaisuja, kun mies teki kullillaan niin odottamattoman ihanaa.