Miesten siveysvyö seksikauppa joensuu

miesten siveysvyö seksikauppa joensuu

Vesipuisto serena osoite tube porno

Muutoin penishäkin lukitseminen ei onnistu ideaalisella tavalla. Siveysvyö on vuorattu sisältä iholle mukavalla pehmeällä kumilla. Kokoamisohje, aseta kaksi puolikaarenmuotoista levyä vastakkain niin, että niiden väliin jä molemmille sivuille penisrenkaalle tila. Tapin saa työnnettyä läpi kummalta puolelta tahansa ovaalikeskiötä. Siinä on kristallisen puhdas ja läpinäkyvä kuppi johon voidaan pissata.

miesten siveysvyö seksikauppa joensuu

Aseta siveysvyö jossa väliholkki on jo kiinni, peniksen ympärille. Pakkauksessa on englanninkielinen kokoamisohje. Miehen siveysvyö on tarkoitettu alistaviin bdsm-roolileikkeihin, kalun koristeeksi ja se estä tehokkaasti myös tahattomat seisokit. Aseta tämän jälkeen puolikaarenmuotoisen levyn ovaalikeskiöstä läpi tappi, jonka pässä on lukolle tarkoitettu reikä. Aseta sisähalkaisijaltaan sopivin penisrengas kivesten taakse ja kiinnitä rengas peniksen pältä, puolikaarenmuotoisten levyjen väliin jävän tilaan. Lisäksi pakkauksessa on viisi muovista kertakäyttöistä sinettiä penishäkin lukitsemiseksi. Kevyt ja hypoallergeeninen polykarbonaattimuovi on erittäin kestävä sekä käytössä miellyttävä materiaali. Miehen siveysvyö on olennainen osa bdsm-roolileikkejä.
Nainen sex seksiasennot kuvina


miesten siveysvyö seksikauppa joensuu

Katso myös uudet seksivälineet sivulta, viimeisimmät pikkutuhmat ja huippukivat tuote uutuudet, joista useimpien hinta on heti alennettu! Tuotteen sisäpituus: 9,0 cm, tuotteen suuaukon sisähalkaisija: 3,5 cm, penisrenkaiden halkaisija: 45mm, 50mm, 55mm ja 60mm. Väri: Läpinäkyvä, englanninkielinen käyttöohje. Miten käytette V1 laitetta: Asettakaa molemmat renkaat kivesten taakse, yksi alaspäin ja toinen ylöspäin. Voit joutua kokeilemaan kaikkien neljän tapin ja väliholkin pituuden välillä, jotta löydät itsellesi sopivimman koon. Laadukkaasta polykarbonaatista valmistettu miehen siveysvyö on hellä herkälle peniksen iholle ja läpikuultavuutensa ansiosta peniksen myös näkee kiihottavasti siveysvyön läpi. ManCage 01 miehen siveysvyö koostuu penishäkistä, erikokoisista penisrenkaista, kiinnitykseen tarkoitetuista lisäosista sekä lukosta avaimineen. Kertakäyttöiset sinetit mahdollistavat penishäkin pitämisen paikoissa joissa on metallinpaljastimet, myös lentokentillä! Väliholkin avulla saat sovitettua siveysvyön juuri Sinun kiveksillesi sekä peniksellesi sopivan pituiseksi. .